Bedrijfsfotograaf Amsterdam | Deventer

Privacyverklaring

Marit van den Berg Photography
Versie juli 2020

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeer ik je hier graag over welke gegevens Marit van den Berg Photography van jou verzamelt en waarom.Zoals de wet voorschrijft, moet deze verklaring in eenvoudige taal zijn opgesteld. Mochten er onvolkomenheden of onduidelijkheden in zitten, laat mij dat dan alsjeblieft weten.

Gegevens van Marit van den Berg Photography

info@maritphotography.nl

www.maritphotography.nl I www.bedrijfsfotografie.maritphotography.nl

Zeeburgerkade 54 | 1019 HG Amsterdam

06 547 23 415

KVK 58599142

 

Welke gegevens worden verzameld?

Algemene persoonsgegevens

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt. Bijvoorbeeld door een contactformulier in te vullen, in correspondentie, telefonisch of tijdens een kennismakingsgesprek.

Bij het invullen van het contactformulier op de website wordt gevraagd naar jouw naam en e-mailadres. Zo kan ik jouw bericht beantwoorden en weet ik tot wie ik mijn mail moet richten.

Bij een boeking van een fotoshoot voor familiefotografie of bedrijfsfotografie wordt gevraagd wat jouw wensen zijn omtrent de fotosessie. Zo leg ik jouw wensen voor de fotosessie vast. In het kader van die wensen vraagt Marit van den Berg Photography, naast jouw naam en e-mailadres, ook om jouw adresgegevens en telefoonnummer. De adresgegevens worden gebruikt zodat ik bij thuis sessies of op locatie voor bedrijven weet waar de shoot plaatsvindt en tevens om de producten behorende bij de diensten te kunnen afleveren.  Tevens zijn de naam en adresgegevens van belang voor een volledige en geldige factuur.

Het telefoonnummer dient als optie ter communicatiemiddel voorafgaand aan de fotosessie, mochten we elkaar niet kunnen bereiken per mail. Met deze informatie kan ik makkelijker inschatten welke werkwijze passend is.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Marit van den Berg Photography heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Marit van den Berg Photography kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

De foto’s die ik in opdracht maak voor jou zijn ook bijzondere persoonsgegevens. Zonder deze vorm van persoonsgegevens kan Marit van den Berg Photography geen eindproduct (foto’s) leveren en is een overeenkomst niet mogelijk. Marit van den Berg Photography zal expliciet toestemming vragen voor het verzamelen en delen van deze bijzondere persoonsgegevens.

Wil je de betreffende gegevens niet delen met Marit van den Berg Photography? Dan kan de samenwerking helaas geen doorgang vinden. De gegevens zijn noodzakelijk om de diensten uit te voeren en producten af te kunnen leveren.

Worden mijn gegevens gedeeld of bewaard?

De gegevens komen na het invullen van het contactformulier direct in de mailbox van Marit van den Berg Photography. Daar vormen ze samen een klantenbestand en tevens de administratie. De gegevens worden minstens een jaar na de fotosessie in de mailbox van Marit van den Berg Photography opgeslagen. Jouw gegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord zowel op WiFi verbinding, de computer als de mailbox van Marit van den Berg Photography. Bij het schrijven van een blogbericht op de website over een fotosessie gebruik ik enkel de voornamen en/of achternamen en bedrijfsnamen, indien daar toestemming voor is verleend.

Bovenstaande gegevens worden uitsluitend gedeeld indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van mij, sluit ik een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor een eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van gegevens.

Marit van den Berg Photography zal jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Voor de Belastingdienst is iedere ondernemer wettelijk verplicht de basisgegevens voor zijn administratie 7 jaar te bewaren.

Foto’s die ik in opdracht heb gemaakt, worden met toestemming voor onbepaalde tijd op de website van Marit van den Berg Photography geplaatst. Daarnaast worden de foto’s in ieder geval 2 jaar bewaard op mijn (met een sterk wachtwoord beveiligde) computer. Ik bewaar de foto’s zodat klanten ook gebruik kunt maken van een back-up, mochten zij foto’s onbedoeld verliezen.

Google Analytics

Marit van den Berg Photography gebruikt webanalyse service Google Analytics om statistieken bij te houden. Dit geeft inzicht in hoe bezoekers de website van Marit van den Berg Photography gebruiken en maakt het mogelijk om de site te verbeteren. Google Analytics maakt gebruik van `cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. De gegevens die wij op deze manier verkrijgen blijven dus anoniem.Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in jouw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Marit van den Berg Photography gebruikt cookies niet om bezoekers te identificeren, maar uitsluitend om de website te kunnen verbeteren.

Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Facebook & LinkedIn Plugin

Een andere cookie die Marit van den Berg Photography gebruikt is de Facebook Comments/ LinkedIn Plugin (o.a. de ‘vind ik leuk’-functie en de reacties, gekoppeld aan Facebook/LinkedIn en jouw profielfoto van Facebook/LinkedIn). Het gebruik van deze functies kan ertoe leiden dat er door Marit van den Berg Photography of door anderen gegevens worden verzameld of gedeeld over jou. Marit van den Berg Photography regelt in dit geval niet hoe jouw gegevens worden verzameld, opgeslagen, gebruikt of gedeeld door sites van externe partijen of aan wie dat openbaar wordt gemaakt. Zorg ervoor dat je het privacybeleid en de instellingen op de sites van jouw sociale netwerken leest om er zeker van te zijn dat je begrijpt welke gegevens ze delen en je daar ook mee akkoord gaat.

Wil je op de Marit van den Berg Photography website niet gevolgd worden? Er is de mogelijkheid de browser plugin Ghosteryte downloaden. Daarin kun je per website, of voor alle websites, aangeven welke tools jou wel en niet mogen volgen.

Welke rechten heb ik?

Je hebt te allen tijde het recht om jouw eigen gegevens in te zien, te corrigeren en aan te vullen of op verzoek te laten verwijderen. Verzoeken kan je indienen per mail via info@maritphotography.nl. Ook bestaat het recht op dataportabliliteit: je mag jouw eigen gegevens, gedeeld met Marit van den Berg Photography, opvragen en delen met andere organisaties. Tevens heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent over de manier waarop Marit van den Berg Photography met jouw persoonsgegevens omgaat.